Kush E Krijoi Mesengjerin?
Gabim Kush e krioi Mesengjerin?

MSN Messenger eshte nje program freeware per komunikim te menëhershem (instant messaging) qe u krijua dhe zhvillua nga Microsofti ne mes te viteve 1999 dhe 2005 per kompjuter qe kishin sistemin operativ te Microsoft Windows.

Versioni i pare ishte MSN Messenger 1 (1.0.0863)

Lansimi i pare i ketij produkti ishte me 22 qershor 1999. Ai kishte vetem opcionet kryesore si tekst dhe nje kontakt list te thjesht.

Keto janë të gjitha verzionet e msn messengerit por secila ka nenverzione

* 1 MSN Messenger 1 (1.0.0863)
* 2 MSN Messenger 2 (2.0.0083)
* 3 MSN Messenger 3 (3.0.0080)
* 4 MSN Messenger 4.6
* 5 MSN Messenger 5
* 6 MSN Messenger 6
* 7 MSN Messenger 6.1
* 8 MSN Messenger 6.2
* 9 MSN Messenger 7.0
* 10 MSN Messenger 7.5
* 11 MSN Web Messenger
* 12 Windows Live Messenger
Mirë Se Vini
 
Werbung
 
MIrë Se Vini
 

Kalendari 2008
 

Lajmet Më Te Reja
 
Dërgo Komente
 

 
Heute waren schon 1 Besucher (26 Hits) hier!
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=