Fjalor Shqip-Anglisht

An English - Albanian, Albanian - English Online Dictionary.   Shqip


Search tips
Udhëzime
Type a word (English or Albanian).
Type everything in lower case.
Then click on "Search."
Shkruani fjalën që doni të përktheni.
Përdorni shkronjat e vogla.
Pastaj shtypni butonin "Kërko".
Do not type 'to' in front of English verbs.
Don't type 'i', 'e' in of front Albanian adjectives.

Shkruajini foljet e anglishtes pa 'to' përpara.
Mbiemrat e shqipes shkruajini pa nyjet.

Avoid typing whole expressions; type only one of the words even if you are looking for the translation of an entire expression.
Edhe nëse jeni duke kërkuar përkthimin e një shprehjeje që përmban disa fjalë, është më mirë që të shkruani vetëm njërën nga fjalët.
Finding the English word corresponding to an Albanian one can be tricky. Always type Albanian words in their representative form: nouns in the indefinite nominative singular, verbs in the first person singular of the present indicative. If you are not sure, remove one or more letters from the end of the word, select the "Word patterns" option, and conduct another search. Also try using the "Approximate" option.
Për të përkthyer nga shqipja në anglisht, shkruajini emrat dhe mbiemrat në rasën emërore, numri njëjës, trajta e pashquar; shkruajini foljet në mënyrën dëftore, koha e tashme, veta e parë njëjës; dhe sigurohuni që nuk keni bërë gabime shkrimi. Nëse nuk dini se si ta bëni këtë, provoni të hiqni një ose disa nga shkronja nga fundi i fjalës dhe kërkoni për një "Copë fjale", jo për "Fjalë të plotë", ose kërkoni "Me përafërsi".
For the pronunciation of Albanian words please see this page. Please read the frequently asked questions.
Për shqiptimin e fjalëve të anglishtes ju lutem vizitoni këtë faqe. Ju lutem lexoni pyetjet më të shpeshta.
Mirë Se Vini
 
Werbung
 
MIrë Se Vini
 

Kalendari 2008
 

Lajmet Më Te Reja
 
Dërgo Komente
 

 
Heute waren schon 1 Besucher (20 Hits) hier!
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=